OKULUMUZ İSO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ SERTİFİKASI ALDI.

Okulumuz TS EN İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Biriminin okulumuzda yaptığı ilk belgelendirme tetkikleri sonucunda, sistemin sorunsuz işlediği onaylanmış ve okulumuz TS EN İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi sertifikası almaya hak kazanmıştır. Eğitim ortamlarında kalitenin artırılması, çocuklara en iyi eğitim hizmetinin verilmesi ve  kalite yönetimlerini uluslararası standartlara uygun olarak belgelendirmesi bakımından okulumuz önemli bir başarıya imza atmıştır. Oldukça titiz bir hazırlık ve denetim süreci olan İSO 9001 Kalite Etiketi almaya hak kazanan Okulumuz Kırşehir'de ilk belge alan okul olma özelliğini de taşımaktadır. Bu önemli başarıda Emeği geçen tüm personelinize teşekkür ederiz.

21-12-2023

Etiketler :İSO 9001,