Fatoş Çetin Anaokulu
YENİCE MAH. MERMERLER CAD. NO 20/1 FATOŞ ÇETIN ANAOKULU MERKEZ / KIRŞEHİR

GELECEK BİZİMLE GELECEK

MİSYON

Okul Öncesi Eğitim Programımızı; elimizdeki imkânlar ve içinde bulunduğumuz çevreyi dikkate alarak, en etkin şekilde uygulayıp, kendi kendine yetebilen hayata ve ilköğretime en iyi şekilde hazırlanmış, gelişmeye açık, sorgulayan, araştıran, Atatürk ilkelerinin ve bilimin kesiştiği çizgide, eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği becerileri kazandırarak, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin öz güven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen, demokrasiye inanan bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak için varız ve aynı hedefe giden yolda velilerimizle yan yana yürümekteyiz.

BAŞARILAR

Okulumuz, eğitim bölgesi yerleşim alanında, merkez ilçe eğitim bölgesi içerisinde ve yılın kaliteli ekibi katagorisinde çeşitli başarı ödülleri almaya hak kazanmıştır. Okulumuz 2 AB Projesi yürütmüştür,Proje kapsamında öğretmenlerimiz İtalya ve İspanyada Orff ve SCAMPER eğitimleri almıştır. Ahiler Kalkınma Ajansı Teknik Destek Projesi kapsamında öğretmenlerimiz Montessori, STEM ve Akıl Zeka Oyunları eğitimleri almıştır. Ahiler Kalkınma Ajansı 2019 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı Kapsamında okulumuz 105.00 TL hibe desteği alarak okulumuza STEM, Kodlama, Seramik, Ahşap, Spor ve Drama atölyeleri kurulmuştur.

İkili Öğretim

Sabah: 8:00-13:00 Öğlen: 13:15-18:15